Folk om Agnes

Knut Felberg, Enhetsleder By- og samfunn, Kristiansand kommune: Jeg møtte Agnes første gang på Landås høsten 2018, og ble så imponert over hennes engasjerte presentasjon av Bærekraftige liv at jeg med en gang bestemte meg for å finne en anledning til å invitere henne til Kristiansand. Anledningen kom et par måneder senere, da Kristiansand kommune sammen med blant annet Fædrelandsvennen og Universitetet i Agder lanserte konseptet Bykvelder. Bykvelder skal være en arena for dialog, diskusjoner og debatt om det som er viktig for Kristiansand; en uformell, men relevant arena der inspirasjon kan innhentes og meninger og drømmer kan utveksles. Agnes hadde et av to hovedinnlegg og holdt de ca. 100 fremmøtte i sin hule hånd! Hun er svært kunnskapsrik, inspirerende og har en fabelaktig evne til å inspirere og engasjere. Anbefales absolutt og uten forbehold!

Hallgeir Hansen, rektor Firda vg skule: Agnes formidlar på ein levande, engasjert og truverdig måte, og klarar å skape engasjement hjå tilhøyrarane. Ho hadde eit svært engasjerande innlegg for lærarar og elevar i Sogn og Fjordane. Etter at ho var ferdig tenkte eg; La oss komme i gang med ein gong. 

Grethe Th. Finsås:  Jeg har hatt gleden av å være mentor for Agnes i perioden under utvikling av Matkollektivet. Fra første dag, ble jeg bergtatt av hennes dype og ekte engasjement for miljøsaken. Hun handler lokalt med dyp global betydning. Særdeles kreativ og med en stayerevne, som mange kan misunne. Jeg ble spesielt imponert over hvor fort hun satte seg inn i nye relevante fagområder, ulike forretningsutviklingskonsept og gav seg ikke før hun hadde fått det til! Særdeles kunnskapsrik med en enorm kontaktflate. Jeg ser på Agnes som en særdeles viktig bidragsyter for å skape gode miljø rundt seg og hun har en unik evne til å folk til å bli med på engasjementet.